După 8 ani de activitate în domeniul fotografiei de nuntă, în 2016 am decis să ne extindem portofoliul de servicii cu un produs nou și inovator, nu foarte răspândit în zonă, dar din ce în ce mai solicitat la astfel de eveniment: cabina foto – cunoscută și sub denumirea de photo booth.

Cutiuța cu amintiri este menită să transforme orice eveniment într-unul de neuitat atât pentru voi, cât și pentru invitații la eveniment. Invitații voștri vor fi foarte fericiți să primească imediat fotografii haioase și cu siguranță îi veți auzi exclamând „Ce tare!”.

Dar Cutiuța cu amintiri nu se adresează numai nunților! Ea poate fi închiriată pentru orice eveniment fie el privat sau public: de la petreceri de botez și aniversări până la evenimente corporate (petreceri de firmă, diverse simpozioane și conferințe sau chiar campanii de marketing).

Cutiuța cu Amintiri este o cabină foto deschisă, pentru a intra în poză toata gașca ta și pentru a vedea ceilalți ce bine vă distrați. Pentru că ne dorim ca amintirile să fie de o durată cât mai lungă, folosim aparatură profesională: aparat foto DSLR de mare rezoluție, pentru fotografii clare și pline de culoare, lumini profesionale de studio pentru ca fotografiile să aibă luminozitatea potrivită, monitor touch screen generos, să vă vedeți mai bine :). Nu în ultimul rând, cel mai important element este imprimanta cu tehnologie de laborator foto ce imprimă în doar 20 de secunde o fotografie de calitate superioară, ce rezistă la apă, praf și UV, chiar și la mâinile care ar dori să le distrugă. Spre deosebire de fotografiile imprimate inkjet (care după o perioadă se decolorează pe frigider), fotografiile noastre sunt protejate de un lac ce le face să reziste zeci de ani.

Designul fotografiilor imprimate la Cutiuța cu Amintiri este personalizat 100% pentru fiecare eveniment în parte. Mai multe poți vedea la secțiunea Galerii evenimente.

Pentru mai multe informații dar și pentru o ofertă vă invităm să ne contactați.