Am dat start anului 2018 cu o zi de nastere. Bianca a împlinit 17 ani, iar părinții au hotărât să îi facă o surpriză aducandu-i cadou Cutiuța cu Amintiri.

Evenimentul a fost foarte atractiv pentru noi, de obicei acestei vârste nu i se da atat de multa importanță, iar locația a fost Bistro Coquette din Radauti. Nu am fost niciodată în acest oraș „cu treabă”.

Părinții Biancai au optat sa ia si guestbook pentru că invitatii sa poata lasa un mesaj sărbătoritei alături de poza cu ei. De asemenea si designul a fost o provocare, mama Biancai ne-a spus care sunt culorile preferate si noi am venit cu două simulări de design, vedeti mai jos pe care l-au ales. Guestbookul si fotografiile imprimate au avut aceleași elemente :-) Fundalul a fost ales tot din culorile preferate ale Biancai:-)

Accesoriile se încadrează tot la provocări… la 17 ani pare sa nu fie nicio schimbare majora sau cel putin asa pare. Am uitat cum e sa ai aceasta vârsta, cred ca distractiva. Ieseam cu prietena mea si dansam toata noaptea. Vedeti in fotografii si accesoriile facute special pentru acest eveniment.

Bianca a avut alături de ea doar colegii, au fost 26 de invitați, se încadreaza la evenimente mici, nu? Dar la 17 ani vrei mai mult de atat la petrecerile tale? Sau ai vrea sa stea adulții lângă tine? Nuuu, tu esti aproape adult :-)

La sfârșitul petrecerii s-au alăturat părinții si „puful” familiei, Cookie. Avem dovada aici ->

Pe facebook la noi vedeti fotografiile făcute.

PS: copiii din ziua de azi sunt cam cuminți, nici macar Lady Gaga nu i-a „miscat”
PS2: nu uitati sa ne urmăriți si pe instagram